Υπό Έκδοση Παιδικά

Τίτλοι Παιδικών βιβλίων υπό έκδοση

 

Σοφία Γραμμόζη-Σωπίκη, Μαμά, χάρισέ μου λίγο ουρανό,
Εικονογράφηση: Έφη Κοκκινάκη

Ο Σάμι, προσφυγόπουλο από τη Συρία, μετά από ναυάγιο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενός ελληνικού νησιού. Στο ίδιο δωμάτιο, στο διπλανό κρεβάτι, νοσηλεύεται και ένα συνομήλικό του παιδί, ο Αλέξανδρος. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας ιερός δεσμός φιλίας. Οι καταστάσεις θα τους χωρίσουν, όμως τα δύο παιδιά θα βρουν έναν θαυμαστό τρόπο να επικοινωνούν. Στη συνέχεια η ζωή θα τους ενώσει για πάντα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Μία τρυφερή ιστορία με θέμα την  προσφυγιά. Γιατί ο πόνος είναι ίδιος για όλα τα παιδιά του κόσμου….

Για εφήβους και νέους.

 

Βασιλική Μαύρου, Ο Ρεμόνδος και οι 4 εποχές 
Εικονογράφηση: Νίκος Χριστοδούλου

Οι πιο ξακουστοί καλλιτέχνες ενός βασιλείου αναλαμβάνουν να φιλοτεχνήσουν την αγαπημένη τους εποχή. Όποια από τις τέσσερις κέρδιζε, θα αποκτούσε ξεχωριστή θέση στο παλάτι του βασιλιά Ρεμόνδου. Αν και όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο βασίλειο…

Μία περιπετειώδης ιστορία που κυλά στον χρόνο, περνά εποχές και διασχίζει τόπους. Ένα ταξίδι στην τέχνη με συνοδοιπόρους την αγάπη, την αρμονία, τον σεβασμό και την ισορροπία, αξίες απαραίτητες τόσο για τη φύση όσο και για τη ζωή μας.

Από 6 ετών

 

Aθηνά Ντάσιου, Οι Παραβολές του Χριστού, Σειρά: Μαθαίνω για τον Χριστό
Εικονογράφηση: Αθηνά Κοντογιάννη

Ο Χριστός συχνά στη διδασκαλία Του μιλούσε με παραβολές, με μικρές ιστορίες δηλαδή, που έκρυβαν ένα βαθύτερο νόημα. Σε αυτό το βιβλίο θα διαβάσεις με απλά λόγια έξι από τις πιο γνωστές παραβολές του Ιησού, όπως επίσης και τη σημασία τους.

– Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ – Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ – Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡΕΩΣ
– Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΑΛΑΝΤΩΝ – Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ – Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ.

Από 5 ετών