Υπό έκδοση

Τίτλοι υπό έκδοση

 

► Γιάννης Β. Παπαναστασίου, «Ο Θεός στην Καινή Διαθήκη», Σειρά: Θέλεις να σου δείξω τον Θεό;

«Το ότι εκπληρώθηκαν οι προφητείες για τον Μεσσία στο πρόσωπο του Ιησού Χριστού αποτελεί μία από τις ισχυρότερες αποδείξεις για τη Θεότητά του» (Βλάσιος Πασκάλ, Γάλλος φιλόσοφος και μαθηματικός).
«Οι προφητείες για τον Μεσσία και τα θαύματα που έκανε ο Χριστός είναι οι πειστικότερες αποδείξεις της Θεότητάς του» (Ιερός Αυγουστίνος).
«Χωρίς τον Ιησού της Ιστορίας δεν θα μπορούσε να γεννηθεί ο Ιησούς της πίστεως».
«Η Ανάσταση του Χριστού επικυρώνει και επισφραγίζει τη Θεότητά του» (ο συγγραφέας).

 

► Ευάγγελος Π. Λέκκος, «Όσα δεν ξέχασα»

«Δεν αγνοώ ότι αυτοβιογραφίες και απομνημονεύματα  γράφουν οι μεγάλοι και σπουδαίοι. Αλλά γνωρίζω επίσης πως είναι βασική υποχρέωση να διασώσουμε από το παρελθόν όσα περισσότερα μπορούμε, συμβάλλοντας θετικά στην ιστορία της ιδιαίτερης πατρίδας μας.
Στο βιβλίο αυτό ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει βήμα βήμα την πορεία και εξέλιξη ενός παιδιού, του συγγραφέα, που γεννήθηκε στα χρόνια της Κατοχής, βίωσε την τραγικότητα του εμφύλιου πολέμου, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του, σπούδασε εργαζόμενος θεολογία και νομικά, δημιούργησε οικογένεια, γνώρισε και συνεργάστηκε με σημαντικά πρόσωπα, έγραψε και εκδόθηκαν περισσότερα από 300 έργα. Και… συνεχίζει.
Όχι λίγοι αναγνώστες θα συναντήσουν στις σελίδες του βιβλίου πτυχές και από τον δικό τους προσωπικό και επαγγελματικό στίβο»!